online verzekering afsluiten

U kunt direct een online verzekering afsluiten onderaan de pagina.

 

 

 

Wanneer u een scooter, bromfiets of fiets met hulpmotor bij ons koopt kunt u deze ook direct laten verzekeren. U kunt kiezen uit een W.A., W.A. Beperkt Casco of een W.A. Volledig Casco dekking.

 

W.A.

Met een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schade die u aan anderen veroorzaakt. Deze verzekering is wettelijk verplicht.

 

W.A. Beperkt Casco

Met een W.A. Beperkt Casco verzekering bent u verzekerd voor schade die u aan anderen veroorzaakt. Daarnaast is ook diefstalschade van uw eigen scooter meeverzekerd. 

 

W.A. Volledig Casco

Met een W.A. Volledig Casco verzekering bent u verzekerd voor schade die u aan anderen veroorzaakt en schade aan uw eigen scooter, inclusief diefstal schade.

 

Bij het berekenen van uw premie wordt er een vergelijk gemaakt tussen verschillende verzekeraars. De goedkoopste premie zal bovenaan verschijnen. Als u de offerte openend via pdf of op details klikt kunt u de exacte dekking en premie nagaan.

Indien u de verzekering wilt in laten gaan kunt u op de knop aanvragen drukken. Na het versturen van de aanvraag is het voertuig in voorlopige dekking. Als de aanvraag akkoord is bevonden zult u de polis, binnen 2 weken, ontvangen.

 

De verzekering wordt afgesloten via tussenpersoon OvV Financiele Diensten te Vleuten en opgemaakt via de volmacht van Risk Assuradeuren te Houten.

 

Indien u de verzekering online afsluit is er alleen sprake van bemiddeling. Er wordt op deze wijze geen advies gegeven. Heeft u vragen over de verzekering dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 030-2567023 of via e-mail info@ovvfd.nl. 

© 2009 - 2021 scooters-utrecht.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel