financieringen

 logolening.jpg

 

 

Financiering van uw aankoop

 

Wanneer u een scooter, bromfiets of fiets met hulpmotor bij ons koopt kunt u deze ook financieren. U kunt kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

 

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een éénmalige lening. De looptijd varieert meestal van 24 tot 60 maanden. Over het leenbedrag betaalt u een vaste rente. De rente wordt bij het gefinancierde bedrag opgeteld. Dit totaalbedrag betaalt u in vaste termijnen terug. U weet dus altijd hoeveel u moet betalen, hoe lang nog en er blijft geen restschuld over. Nadeel is dat u het leenbedrag meestal niet kunt verhogen, als u daar behoefte aan heeft. U moet dan een nieuwe lening afsluiten. Vervroegd aflossen kan wel, maar meestal moet u een boete betalen voor de rente die de kredietverstrekker misloopt.

Wilt u een bepaalde uitgave financieren dan ligt een persoonlijke lening voor de hand.

 

Doorlopend krediet

Het doorlopende krediet is een lening die voor langere tijd doorloopt. Tot de overeengekomen kredietlimiet is het vrij opnemen en aflossen. Rente betaalt u alleen over het openstaande saldo. De hoogte van de rente is meestal variabel en kan dus gedurende de looptijd wijzigen. De aflossing per maand is een vast percentage (b.v. 1 tot 2 %) van de kredietlimiet. Omdat de duur niet vaststaat kunt u zelf bepalen hoelang de aflossing duurt. Het is minder verstandig om een doorlopend krediet af te sluiten voor het kopen van zaken met een beperkte levensduur. U betaalt anders nog voor de lening van een product dat u niet meer gebruikt.

Een doorlopend krediet wordt gekozen als er voor langere tijd extra bestedingsruimte nodig is. Het is handig als u niet meteen al het geld nodig heeft of als u nog niet weet hoeveel u nodig heeft.

 

De hoogte van de lening is afhankelijk van uw inkomen en andere financiële verplichtingen. Om in aanmerking te komen voor een lening moet u voldoen aan diverse voorwaarden, zoals: vast dienstverband, woonachtig in Nederland, geen negatieve BKR notering, minimale leeftijd van 18 jaar.

Wilt u weten of u het gewenste bedrag kunt lenen vul dan het aanvraagformulier in. Deze kunt u mailen naar info@ovvfd.nl. Aan de hand de vragen op het aanvraagformulier bepalen wij samen de keuze van de soort financiering. Na beoordeling van de aanvraag door de geldverstrekker krijgt u van ons binnen 48 uur bericht of de lening is goedgekeurd. Als u dan besluit de lening af te sluiten zal het contract getekend moeten worden en samen met de benodigde stukken naar de geldverstrekker moeten worden gezonden. Binnen een aantal dagen ontvangt u het geld dan op uw rekening.

 

De financiering wordt afgesloten via tussenpersoon OvV Financiele Diensten te Vleuten bij Credivance N.V. te Bunnik.

 

Indien u de lening online afsluit is er alleen sprake van bemiddeling. Er wordt op deze wijze geen advies gegeven. Heeft u vragen over de lening dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 030-2567023 of via e-mail info@ovvfd.nl. 

 

 

© 2009 - 2021 scooters-utrecht.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel